Loading...

Huis verkopen in Groningen e.o. met Reimon

Hoi, ik ben Reimon!

Ik verkoop jouw woning met aandacht. Ik help je graag bij de verkoop of aankoop van jouw woning!

9,8

alle beoordelingen

Plan van aanpak

Iedereen zit in een andere situatie en heeft zijn eigen verhaal. Ik hoor graag wat jouw verhaal is en waar je in het proces staat. Heb je al iets anders gekocht of nog niet? Zijn er andere redenen waarom je jouw huis wilt verkopen? We brengen samen alles overzichtelijk in kaart en bepalen samen het verkoopproces en de daarbij behorende tijdlijn.

01

Voorbereidingen

Werk aan de winkel! We gaan beginnen met de dossiervorming. Ik wil graag zoveel mogelijk van jouw woning weten. We gaan werken met een online klantendossier, dat werkt heel goed en gemakkelijk. Bovendien blijf je middels dit dossier op de hoogte van alle ontwikkelingen. Je krijgt een beetje huiswerk: het invullen van de vragenlijst en de roerende zakenlijst. Ik zet alles in gang.

02

Verkoopklaar

Je kunt je woning maar één keer goed verkopen, en presentatie is cruciaal. We doen er alles aan om het maximale bereik te behalen. Jouw woning wordt verkoopklaar gemaakt, met handige tips om zelf aan de slag te gaan. Ondertussen regel ik een topfotograaf (Fotostijl), want goede foto’s zijn het visitekaartje van je woning. Daarnaast schrijf ik een pakkende verkooptekst. Uiteraard krijg jij het laatste woord.

03

Publicatie

Met één druk op de knop staat jouw woning op Funda, mijn website, Instagram en LinkedIn. Ook wordt je woning gedeeld met alle ingeschreven woningzoekers bij NVM-makelaars. Op Funda komen foto’s, een video en plattegronden, zodat je woning hoog in de lijst komt. Bezichtigingen verlopen traditioneel, zodat iedereen rustig de woning kan bekijken met goede begeleiding. Zo kan ik je ook informeren over de geïnteresseerden.

04

Onderhandelingen

Mijn belangrijkste taak is dat jij de beste prijs krijgt voor jouw woning. Iedere woning heeft een andere verkoopstrategie, dat hangt af van verschillende factoren. Ik adviseer hierin, samen bepalen we de strategie. We gaan voor de beste kopers, maar blijven altijd integer handelen.

05

Proost!

Gefeliciteerd! Jouw woning is verkocht! We hebben de beste kopers gevonden. Ik zorg dat er zo snel mogelijk een koopakte getekend wordt en regel al het papierwerk. Op de afgesproken transportdatum (overdracht) organiseer ik de eindinspectie. Uiteindelijk zitten we samen bij de notaris om te proosten op de verkoop van jouw woning!

06

Optimale presentatie door styliste Irma

Samen met styliste Irma zorg ik voor de optimale presentatie van jouw woning. Irma verzorgt de inrichting en de finishing touch, terwijl Fotostijl prachtige foto’s, een video, 360-graden foto’s en plattegronden maakt. Met moderne technieken wordt jouw woning perfect visueel vastgelegd en gedeeld op Funda en andere sociale media voor een maximaal bereik.

Presentatiepakket

  • Mooie foto’s
  • Een video
  • 360 graden foto’s
  • Plattegronden
  • De blikvanger!

Kom in contact

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Plan een vrijblijvende afspraak in, het kost je hooguit een uurtje van je tijd en een kopje koffie!

    Wij raden Reimon Makelaardij iedereen van harte aan! Reimon is een gedegen makelaar, hij zit al jaren in het vak en dat kun je aan alles merken. Hij is deskundig, denkt in alles mee en zijn service is top. Op zijn rustige manier begeleidt hij het hele traject van het begin tot het einde. Onze complimenten Reimon, wij zijn zeer tevreden!

    Reimon heeft onze woning in Groningen zeer professioneel en snel verkocht. Wat voornamelijk opviel is de snelle transparante communicatie, de kennis van de markt en bovenal de uitstekende presentatie van de woning. We zaten tijdsgebonden en binnen 7 dagen stond de woning compleet op Funda en 2 week later was de woning verkocht met een koopsom ver boven de verwachting. Ik kan Reimon makelaardij iedereen aanbevelen die een plezierige makelaar zoekt die doet wat hij zegt.
    Zeer prettig contact, Reimon zeer terzakekundig, en goede adviezen, en begeleiding. Zeer snel verkocht voor goede.prijs ook. Aanrader!!
    Reimon is een zeer sympathieke en deskundige makelaar. We zijn heel tevreden. Wij bevelen Reimon aan bij iedereen.

    Het
    laatste
    nieuws

    Lees het laatste nieuws, handige tips, en updates over de huizenmarkt.

    Waarom kies je voor mij?

    Expertise

    20 jaar ervaring

    Klein kantoor & korte lijnen

    06 55 74 67 07

    Weten waar je aan toe bent

    Vaste tarieven

    Pünktlich

    Altijd de puntjes op de i