Loading...

Grote Beerstraat 173-29, Groningen

Energiezuinig appartement met adembenemend uitzicht op een toplocatie in Groningen.
€389.000 k.k

Stijlvol appartement

Dit moderne appartement, gelegen op de 7e verdieping van het stijlvolle appartementencomplex Orion (bouwjaar 2009), biedt het ultieme woongenot. Met twee ruime slaapkamers, een lichte woonkamer met open keuken en een eigen parkeerplaats is dit appartement de perfecte combinatie van comfort en functionaliteit.

De woonkamer vormt het hart van het appartement, met een breed schuifraam dat zorgt voor veel lichtinval en een schitterend uitzicht over de stad Groningen. Bijzonder aan deze ruimte is de unieke wintertuin: een deel van de woonkamer dat is voorzien van vouwramen die volledig geopend kunnen worden. Hierdoor ontstaat er een heerlijk inpandig balkon (op het zuidwesten) waar je kunt genieten van zowel binnen- als buitenleven, ongeacht het seizoen.

oppervlakte

113 m²

slaapkamers

2

type woning

3-kamer appartement

Energielabel

A

Locatie

De ligging is simpelweg ideaal. Op loopafstand vind je het levendige Noorderplantsoen en het overdekte winkelcentrum Paddepoel. Bovendien is de locatie perfect voor wie werkt of studeert aan het Zernikecomplex, met de binnenstad van Groningen eveneens binnen handbereik. De nabijheid van de ringweg zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid.

Indeling

Begane grond: afgesloten portiek met toegang naar de liften.
7e verdieping: entree, ruime hal met toilet en wasruimte van circa 4 m², ruime en lichte woonkamer met open keuken voorzien van alle inbouwapparatuur, de woonkamer en keuken zijn samen circa 49 m² groot, loggia/wintertuin van circa 11 m² met harmonica-pui en schitterend uitzicht over de stad, twee slaapkamers van resp. circa 12 en 16 m², badkamer van circa 7 m² met ligbad, douchehoek en wastafelmeubel.
Er is nog een eigen fietsenberging van circa 5 m² en een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder.

Kenmerken

  • Bouwjaar 2022
  • Energielabel A++
  • Gasloze woning met warmtepomp
  • Lage energiekosten
  • Geheel voorzien van vloerverwarming/koeling
  • Aluminium kozijnen met H+++ beglazing
  • Luxe keuken en badkamer
  • Actieve VvE; bijdrage €88,28 per maand
  • Gezamenlijke fietsenstalling
  • Jonge, moderne starterswoning
q

Jouw plek onder de zon?

Kijken of jij je hier thuis kunt voelen? Neem contact op via onderstaand contactformulier.

Kom in contact

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Plan een vrijblijvende afspraak in, het kost je hooguit een uurtje van je tijd en een kopje koffie!