Loading...

Nieuwe Ebbingestraat 85B, Groningen

Schitterende bovenwoning met uniek dakterras op een droomlocatie: nabij het Noorderplantsoen en de binnenstad!
€395.000 k.k

Sfeervolle bovenwoning

Ontdek deze sfeervolle en verrassend ruime bovenwoning uit 1930, verdeeld over twee woonlagen en voorzien van een prachtig dakterras. Gelegen aan een karakteristieke straat in het hart van Groningen, biedt deze woning het beste van twee werelden: op slechts enkele minuten wandelen van zowel het bruisende stadscentrum als het groene Noorderplantsoen.

De ruime en sfeervolle woonkamer met hoge plafonds, drie grote slaapkamers en het schitterende dakterras met adembenemend uitzicht over de stad richting de Martinitoren en het Noorderplantsoen, maken dit een droomwoning.

oppervlakte

118 m² wonen

slaapkamers

3

type woning

bovenwoning

Energielabel

F

Locatie

De locatie is werkelijk ideaal: zowel de Grote Markt als het Noorderplantsoen zijn op loopafstand te bereiken. Bovendien biedt de straat zelf een scala aan voorzieningen, zoals supermarkten, diverse eetgelegenheden en speciaalzaken.

Kortom, een unieke kans om te wonen op een fantastische locatie met alle gemakken binnen handbereik!

Indeling

Begane grond: afgesloten portiek, trapopgang.
Eerste verdieping: entree, kleine hal en trapopgang.
Tweede verdieping: ruime hal met toilet en wasruimte, lichte en ruime woonkamer met hoge plafonds met open keuken voorzien van inbouwapparatuur, de woonkamer en keuken zijn samen circa 37 m² groot, via de hal toegang naar een slaapkamer van circa 9 m² met inloopkast en openslaande deuren naar het balkon van circa 6 m², moderne badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel en tevens toegang naar het balkon.
Derde verdieping: overloop met vaste kasten en berging, twee slaapkamers van resp. circa 11 en 18 m² met vaste kasten, via de overloop bereik je het schitterende dakterras van circa 26 m² met uitzicht over de stad naar o.a. de Martinitoren en het Noorderplantsoen.

Kenmerken

  • Bouwjaar 1930;
  • Woonoppervlakte 118 m²;
  • Actieve VvE; bijdrage €42,- per maand;
  • Dichtbij alle voorzieningen;
  • Geheel voorzien van dubbele beglazing (deels HR++);
  • CV verwarmd middels Intergas combiketel 2017 (eigendom);
  • Aanvaarding kan snel.
q

Is dit iets voor jou?

Kijken of jij je hier thuis kunt voelen? Neem contact op via het onderstaande contactformulier.

Kom in contact

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Plan een vrijblijvende afspraak in, het kost je hooguit een uurtje van je tijd en een kopje koffie!