Loading...

Oosterseweg 40, Zuidwolde

Hier wil je wonen! Karakteristieke vrijstaande woning met prachtig uitzicht in Zuidwolde.
€525.000 k.k

Vrijstaande woning in Zuidwolde

Droom je van een woning in een sfeervol dorp, met de stad Groningen om de hoek? Deze unieke vrijstaande woning uit 1937 biedt het beste van beide werelden. Gelegen in het charmante Zuidwolde, één van de mooiste dorpen rondom Groningen, combineert deze woning karakter, ruimte en comfort.

Aan de voorzijde geniet je van een vrij uitzicht over de landerijen, wat een gevoel van rust en vrijheid geeft. De woning is in 2003 uitgebouwd met een schitterende tuinkamer, waar je het hele jaar door kunt genieten van het buitengevoel. Daarnaast beschikt de woning over een praktische slaapkamer en een badkamer op de begane grond, ideaal voor gelijkvloers wonen. De gezellige woonkeuken is het hart van het huis, met doorkijk naar de tuinkamer.

Op de eerste verdieping bevinden zich nog drie slaapkamers, wat deze woning uitermate geschikt maakt voor gezinnen. De besloten, groene tuin biedt volop privacy en is een paradijs voor liefhebbers van fruitbomen en buitenleven.

oppervlakte

151 m²

slaapkamers

4

type woning

Vrijstaande woning

Energielabel

D

Locatie

Zuidwolde is een schitterend dorp gelegen vlakbij Groningen. Met uitstekende openbaar vervoerverbindingen en diverse recreatie- en sportvoorzieningen woon je hier heerlijk landelijk met de stad binnen handbereik.

Indeling

Begane grond: entree, sfeervolle hal met toegang naar de kelder (7 m²), woonkamer van circa 28 m² met schitterend uitzicht over de landerijen, slaapkamer van circa 8 m², dichte keuken van circa 13 m² met inbouwapparatuur, hal met toilet, luxe badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafelmeubel, wasruimte, aangebouwde tuin-/woonkamer (2003) van circa 33 m² met openslaande deuren naar de tuin, vaste kastenwand en houtkachel, toegang naar de berging van circa 11 m² met deur naar de tuin.
1e verdieping: ruime overloop met toilet, drie slaapkamers van resp. circa 9, 9 en 17 m² met vaste kasten.
2e verdieping: vliering en bergruimte.
In de tuin staat nog een overkapping.

Kenmerken

– bouwjaar 1937;
– woonoppervlakte 151 m²;
– perceel 460 m²;
– v.v. gevel-vloer- en dakisolatie;
– grotendeels v.v. dubbele beglazing;
– vloerverwarming in de tuinkamer en badkamer;
– CV verwarmd middels Vaillant combiketel 2016;
– v.v. 14 zonnepanelen (2023);
– in 2003 is er een riante uitbouw gerealiseerd;
– aanvaarding in overleg.

q

Dit is werkelijk genieten!

Wil jij ook wonen met vrij uitzicht in een sfeervol jaren '30 woning dichtbij de stad? Bel voor een afspraak!

Kom in contact

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Plan een vrijblijvende afspraak in, het kost je hooguit een uurtje van je tijd en een kopje koffie!