Loading...

Verzetsstrijderslaan 66, Groningen

Ruim 4-kamerappartement, perfect gelegen aan de rand van het prachtige Stadspark!
€239.500 k.k

Appartement in Laanhuizen

Ontdek dit ruime 4-kamerappartement, perfect gelegen aan de rand van het prachtige Stadspark en op loopafstand van alle benodigde voorzieningen. Hier woon je in de luwte van de natuur, maar toch op slechts een steenworp afstand van de binnenstad van Groningen.

Dit hoekappartement op de tweede woonlaag biedt alles wat je nodig hebt: een royaal balkon op het zonnige zuiden, waar je heerlijk kunt ontspannen en een ruime berging in het souterrain. De aanwezigheid van een lift zorgt voor extra gemak.

Met drie ruime slaapkamers en een nette badkamer biedt dit appartement voldoende ruimte voor gezinnen, stellen of starters die op zoek zijn naar een fijne plek om thuis te komen. Dankzij de hoekligging geniet je bovendien van veel rust en privacy. Dit kan zomaar jouw nieuwe thuis zijn!

oppervlakte

85 m²

slaapkamers

3

type woning

4-kamer appartement

Energielabel

B

Locatie

Laanhuizen is een wijk gebouwd na de tweede wereldoorlog en ligt perfect tussen het Stadspark en de binnenstad in. Ook het Hoofdstation is vlakbij. In de buurt is een supermarkt en zijn er restaurantjes en cafeetjes. Een hele groene, gezellige wijk!

Indeling

Afgesloten portiek, trappenhuis en lift.
Tweede woonlaag: entree, tochtportaal met meterkast, hal met toilet, woonkamer van circa 24 m², drie slaapkamers van respectievelijk circa 12 m² (met deur naar het balkon), 12 m² (met extra wastafel) en 10 m². Dichte, eenvoudige keuken van circa 7 m² met provisiekast, CV-kast en voorraadkast. Badkamer met douche en wastafel. In het souterrain bevindt zich een ruime (fietsen-)berging.

Kenmerken

– bouwjaar 1960;
– ruim appartement met mooie indeling;
– goed geïsoleerd (energielabel B);
– geheel voorzien van kunststof kozijnen (behalve de voordeur) met dubbele beglazing;
– CV verwarmd middels Intergas combiketel 2012;
– ruime inpandige berging;
– actieve VvE, bijdrage € 142,- p/mnd;
– aanvaarding in overleg.

q

Zoek je een ruim 4-kamerappartement?

Graag kijken? Maak een afspraak!

Kom in contact

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Plan een vrijblijvende afspraak in, het kost je hooguit een uurtje van je tijd en een kopje koffie!