050 – 785 55 03 info@reimon.nl

Helper Brink 1, Groningen

9713 MH Groningen

€259.000 k.k

1

70 m² wonen

2 slaapkamers

Benedenwoning

Energielabel E

Wie maakt van deze ruwe diamant een pareltje?

Op een mooie hoek in de gezellige en gewilde woonwijk Helpman gelegen karakteristieke BENEDENWONING met BERGING en ruime TUIN. Deze woning is zeer eenvoudig qua afwerking en verdient een goede opknapbeurt. Eenmaal af heeft de woning alles wat je van een parel kunt verwachten; de locatie is top en de diepe tuin op het zuiden maakt het plaatje compleet.

De Helper Brink is een prachtige brede straat met veel sfeer. Op 5 minuten loopafstand ligt het winkelcentrum met allerlei winkels en restaurants. De woning ligt in een schitterende groene wijk en de binnenstad van Groningen is ook makkelijk te bereiken.

Indeling: entree, lange hal van circa 6 m² met toilet en toegang naar de kelder (ruime kelder van circa 6 m² met goede hoogte), ruime en lichte woonkamer van circa 30 m² met toegang naar 2 slaapkamers van resp. circa 8 en 9 m² met vaste kasten, via de hal loop je door naar de keuken van circa 7 m² en aansluitend de badkamer van circa 5 m² voorzien van wastafel, douchecabine en wasmachine-aansluiting, de tuin is via de keuken te bereiken. Er is nog een aangebouwde stenen berging van circa 5 m. In de diepe tuin, welke op het zuiden ligt is een achterom.

Informatie:
– bouwjaar circa 1920;
– hoge plafonds van circa 3,1 meter;
– de tuin is 15 meter diep;
– de VvE is ingeschreven bij de KVK en er is een collectieve opstalverzekering;
– verwarming middels gaskachels;
– warm water middels een huurgeiser;
– kamersgewijze verhuur niet toegestaan;
– aanvaarding in overleg, kan snel;
– denk jij dat jij hier gelukkig gaat wonen? Bel of mail voor een bezichtiging!
Is dit iets voor jou?
info@reimon.nl
050 – 7855503