050 – 785 55 03 info@reimon.nl

Badhuisplein 4, Groningen

9713 MH Groningen

€450.000 k.k

1

105 m² wonen

3 slaapkamers

Tussenwoning

Energielabel A

Een unieke woning op een toplocatie!

Wil jij wonen in één van de leukste en gezelligste wijken van Groningen? Dan is dit jouw kans. Deze ruime EENGEZINSWONING met BERGING, TUIN en DAKTERRAS is gelegen in de populaire Badstratenbuurt. De buurt is rustig en gemoedelijk en om de hoek ligt een supermarkt. De ligging is centraal; op vijf minuten loopafstand van zowel de binnenstad, het Stadspark als het centraal station. De woning heeft 3 slaapkamers, is keurig afgewerkt en de woonkamer heeft een mooi hoog plafond met een vide. De diepe achtertuin, het bankje aan de voorzijde en het dakterras maken het plaatje compleet. Er is altijd een zonnig plekje te vinden.

Indeling:
Begane grond: entree, moderne keuken met inbouwapparatuur, sfeervolle en lichte woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, de woonkamer en open keuken zijn samen circa 37 m², hal met toilet.
1e verdieping: ruime overloop met vide (te gebruiken als werkruimte), hal met toegang naar de slaapkamer van circa 16 m², luxe badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.
2e verdieping: overloop en 2 slaapkamers van resp. 9 en 9 m², berging met wasmachine-aansluiting en CV, via de overloop toegang naar het ruime dakterras van circa 17 m², deze is gelegen op het zuidwesten.
In de tuin (met achterom) staat een houten berging.

Informatie:
– bouwjaar 1995;
– zeer goed geïsoleerd (energielabel A);
– de woning heeft 6 zonnepanelen (2020);
– het dak is begroeid met sedum (groendak), het onderhoud hiervan wordt in buurtverband geregeld;
– CV verwarmd middels Ferroli combiketel 2015;
– de buurt dateert uit het eind van de negentiende eeuw met als één van de eerste gebouwen de gemeentelijke Bad- en zweminrichting, die in 1880 werd gesticht. Daarna zijn in de wijk veel schipperswoningen gebouwd;
– gelegen nabij uitvalswegen (A28 en A7);
– heerlijk wonen op een fantastische plek!;
– bezichtigingsaanvragen bij voorkeur via Funda of per e-mail.