050 – 785 55 03 info@reimon.nl

Duurzaamheid

Duurzaamheid van woningen wordt steeds belangrijker.

We willen allemaal een zo goed mogelijk geïsoleerde woning. Dat is goed voor de portemonnee en natuurlijk voor ons milieu. Ik vind dat een makelaar hierbij ook een belangrijke rol speelt. Ik adviseer en help je dan ook waar nodig om (soms kleine) maatregelen te nemen om een woning energiezuiniger te maken.

Hoe maak je een woning energiezuiniger en duurzamer?

Kijk voor meer informatie op verbeterjehuis. Op deze website word je stapsgewijs door het proces van verduurzamen geleid. Deze website werkt samen met Milieu Centraal. Op 11 pagina’s word je wijzer over hoe je kunt isoleren, warmte kunt produceren, energie zelf kunt opwekken en de ventilatie kunt verbeteren. De adviezen volgen de verduurzamingscyclus en sluiten aan op de subsidieverlening. Je kan ook meteen in contact komen met professionals en je label laten aanpassen.

Daarnaast geeft de website inzicht in:

  • omzetten naar aardgasvrij wonen;
  • energie besparen voor VvE’s;
  • vinden van adviseurs en bedrijven.

Bron: www.verbeterjehuis.nl

Energielabel

Wanneer je een woning verkoopt dan ben je verplicht om een energielabel te overhandigen aan de nieuwe eigenaar. Weten hoe je aan een label komt? Raadpleeg de website van de Rijskoverheid.

Subsidies

Je kunt ook een subsidie aanvragen voor het isoleren van je woning. De hoogte van de subsidie hangt af van een aantal factoren. Deze informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid: www.energiesubsidiewijzer.nl.

Hoi, ik ben Reimon!

Ik help jullie graag bij de verkoop, aankoop of taxatie van jullie woning!