050 – 785 55 03 info@reimon.nl

Huis verkopen in Groningen met Reimon

Plan van aanpak

Plan van aanpak

Een goed begin is het halve werk! Iedereen zit in een andere situatie en heeft zijn eigen verhaal. Ik hoor graag wat jouw verhaal is en waar je in het proces staat. Heb je al iets anders gekocht of nog niet? Zijn er andere redenen waarom je jouw huis wilt verkopen? We brengen samen alles overzichtelijk in kaart en bepalen samen het verkoopproces en de daarbij behorende tijdlijn.

Voorbereidingen

Voorbereidingen

Werk aan de winkel! We gaan beginnen met de dossiervorming. Ik wil graag zoveel mogelijk van jouw woning weten. We gaan werken met een online klantendossier, dat werkt heel goed en gemakkelijk. Bovendien blijf je middels dit dossier op de hoogte van alle ontwikkelingen. Je krijgt een beetje huiswerk: het invullen van de vragenlijst en de roerende zakenlijst. Ik zet alles in gang.

Verkoopklaar

Verkoopklaar

Je kunt je woning maar 1 keer goed verkopen. Ik kan niet vaak genoeg zeggen dat de presentatie erg belangrijk is. We zetten alles op alles om het maximale bereik te behalen, alle punten moeten op de i! Jouw woning wordt verkoopklaar gemaakt. Met goede tips kun jij aan de slag en ondertussen regel ik de fotograaf. Foto’s zijn uiteraard zeer belangrijk; het visitekaartje van jouw woning! Alleen een topfotograaf is goed genoeg voor jouw woning, ik werk samen met Fotostijl en ik kan je verzekeren dat zij kwaliteit leveren! Ook maak ik nog een mooie en pakkende verkooptekst. Wanneer jouw woning helemaal klaar staat voor de aanmelding krijg jij het laatste woord.

Vuurwerk

Vuurwerk!

Met 1 druk op de knop staat jouw woning te schitteren op Funda en alle andere kanalen, zoals mijn eigen website, Instagram en LinkedIn. Tevens komt jouw woning binnen bij alle woningzoekers die staan ingeschreven bij alle NVM-makelaars. Op Funda worden naast mooie foto’s ook een videofilm en plattegronden geplaatst, zodat jouw woning hoog in de lijst wordt geplaatst. Nu kan iedereen een bezichtiging aanvragen. Dit gaat bij mij traditioneel; iedereen krijgt de gelegenheid om jouw woning goed en rustig te bekijken met goede begeleiding. Ik wil ook graag weten met wie we te maken hebben om jou daarover te informeren.

Onderhandelingen

Onderhandelingen

Mijn belangrijkste taak is dat jij de beste prijs krijgt voor jouw woning. Iedere woning heeft een andere verkoopstrategie, dat hangt af van verschillende factoren. Ik adviseer hierin, samen bepalen we de strategie. We gaan voor de beste kopers, maar blijven altijd integer handelen.

Afwikkelingen

Afwikkelingen

Gefeliciteerd! Jouw woning is verkocht! We hebben de beste kopers gevonden. Ik zorg dat er zo snel mogelijk een koopakte getekend wordt en regel al het papierwerk. Op de afgesproken transportdatum (overdracht) organiseer ik de eindinspectie. Uiteindelijk zitten we samen bij de notaris om te proosten op de verkoop van jouw woning!

Hoi, ik ben Reimon!

Ik help jullie graag bij de verkoop, aankoop of taxatie van jullie woning!