050 – 785 55 03 info@reimon.nl

Donkerslaan 6, Harkstede

9713 MH Groningen

€375.000 k.k

1

122 m² wonen

4 slaapkamers

Vrijstaande woning

Energielabel A

De parel van Harkstede!

In een rustige en gezellige straat dichtbij de dorpskern van Harkstede gelegen VRIJSTAAND WOONHUIS met ruime vrijstaande GARAGE, BERGING, VERANDA en een geweldige TUIN! De huidige eigenaren hebben van deze woning echt een paleisje gemaakt. De gehele woning is gerenoveerd, van binnen en van buiten. Zo heeft het een aanbouw en veranda gekregen, is het dak vernieuwd, zijn er dakkapellen geplaatst en heeft het een nieuwe keuken en badkamer. In totaal zijn er 4 slaapkamers en de tuin naast het huis is voor kinderen echt een speelparadijs. Harkstede is een gemoedelijk dorp met veel voorzieningen en binnen 15 autominuten ben je in de binnenstad van Groningen.
Zie jij je hier al op het veranda zitten, genietend van de avondzon met een glaasje wijn?

Indeling:
Begane grond: entree, hal met meterkast, toilet en toegang naar de kelder, luxe badkamer (2022) met ruime inloopdouche en twee wastafels, slaap- werkkamer van circa 8 m², lichte en sfeervolle woonkamer van circa 30 m², luxe dichte keuken (2021) van circa 13 m² voorzien van alle inbouwapparatuur, bijkeuken (aangebouwd in 2021) met zijentree en wasmachine-ruimte, via de keuken toegang naar de mooie veranda van circa 15 m².
1e verdieping: overloop met toilet, 3 slaapkamers van resp. circa 17, 7 en 7 m², de grootste kamer heeft een mooi hoog plafond en hier is nog een ruime bergruimte van circa 8 m².
2e verdieping: via vlizotrap te bereiken, zolder.
In de tuin staat een ruime garage van circa 59 m² en een ruime berging van circa 25 m², deze verdienen nog de nodige aandacht.

Informatie:
– bouwjaar 1949;
– perceelgrootte 1005 m²;
– dakkapellen van 2018;
– de woning is uitgebouwd in 2021;
– het hoofddak is vernieuwd in 2018 (met behoud van de originele pannen);
– vloerverwarming in badkamer, keuken en bijkeuken;
– 15 zonnepanelen uit 2019;
– balansventilatie met warmteterugwinning;
– de woning is zeer goed geïsoleerd (energielabel A);
– CV verwarmd middels Nefit HR combiketel 2016;
– oprecht een heerlijke woning waar je zo in kunt!
– bezichtigingsaanvragen bij voorkeur per e-mail of via Funda.