050 – 785 55 03 info@reimon.nl

Kwartsstraat 66, Groningen

9713 MH Groningen

€389.000 k.k

1

118 m² wonen

3 slaapkamers

Tussenwoning

Energielabel A

Op een schitterende locatie met veel groen en vrij uitzicht op het Roegebos gelegen moderne TUSSENWONING met twee TUINEN, twee eigen PARKEERPLAATSEN en een vrijstaande BERGING. Alle voorzieningen zoals scholen, kinderopvang, openbaar vervoer en het winkelcentrum zijn op loopafstand. Achter de woning bevindt zich een afgesloten gemeenschappelijk terrein waar kinderen alle ruimte hebben om te spelen en aan het einde van de straat is een kinderboerderij. Een mooie gezinswoning op een toplocatie waar je zo in kunt!

Indeling:
Begane grond: entree, hal, lichte en sfeervolle woonkamer van circa 25 m² met deur naar de voortuin, luxe halfopen keuken van circa 6 m2 v.v. alle inbouwapparatuur (o.a. koffieapparaat en wokbrander), ruime eetkamer van circa 13 m² met toegang tot de bijkeuken van circa 5 m² (met wasmachine-aansluiting en deur naar de achtertuin), tussenhal met berging, toilet en trapopgang. De begane grond is voorzien van een mooie eikenvloer.
Verdieping: ruime overloop waaraan 3 slaapkamers van resp. circa 11, 14 (met grote inloopkast van 4 m², in totaal dus circa 18 m²) en 15 m², luxe badkamer met ruime inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.

Informatie:
– het Roegebos ligt om de hoek waar je heerlijk kunt wandelen;
– mogelijkheid voor 4e slaapkamer (de achterste kamer is in twee kamers te splitsen);
– fraaie achtertuin EN ruime voortuin (gelegen op het westen);
– CV verwarmd middels Intergas combiketel 2008;
– kavelgrootte 204 m²;
– 2 eigen parkeerplaatsen;
– afgesloten binnenterrein (kleine VvE; bijdrage €120,- per jaar);
– winkelcentrum Vinkhuizen op loopafstand;
– zeer goed geïsoleerd: energielabel A;
– de woning is voorzien van 8 zonnepanelen.