050 – 785 55 03 info@reimon.nl

Noorderbuitensingel 6, Groningen

9717 KK Groningen

€189.000 k.k

1

73 m² wonen

2 slaapkamers

Schipperswoning

Energielabel G

Aan een klein pleintje aan de Noorderbuitensingel staat deze leuke SCHIPPERSWONING te wachten op een nieuwe eigenaar. De woning heeft een aparte woonkeuken en twee slaapkamers op de verdieping en is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen. Jouw kans om de woning geheel naar eigen smaak te renoveren en te moderniseren!

De Noorderbuitensingel is een populaire straat gelegen in de Noorderplantsoenbuurt met schitterend uitzicht over het plantsoen. Alle voorzieningen zijn te bereiken op loopafstand en de binnenstad van Groningen is binnen een paar minuten te bereiken.

Indeling:
Begane grond: entree, lange hal met toilet, woonkamer van circa 18 m² met vaste kast en schouw (met gaskachel), woonkeuken van circa 13 m² met vaste kasten.
Verdieping: overloop met vaste kast en balkon aan de achterzijde van circa 7 m², twee slaapkamers van resp. circa 10 en 12 m². Een badkamer zou op de overloop gerealiseerd kunnen worden, deze is nu nog niet aanwezig in de woning.

INFO:
– bouwjaar 1890;
– woonoppervlakte 73 m²;
– grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing (alleen niet in de keuken);
– verwarming middels gaskachels;
– in de loop der jaren deels gerenoveerd (goten 2016, boeidelen achter 2024, kunststof kozijnen 2016, dakkapellen 2005);
– het betreft een erfkwestie, de overdracht vindt daarom plaats bij Bosscher en Jansens Notarissen;
– de woning wordt ‘As is, where is’ verkocht (lees de voorwaarden in de brochure);
– aanvaarding kan snel.
Is dit iets voor jou?
info@reimon.nl
050 – 7855503