050 – 785 55 03 info@reimon.nl

Van Brakelplein 19a, Groningen

9713 MH Groningen

€275.000 k.k

1

85 m² wonen

3 slaapkamers

Bovenwoning

Energielabel E

Wil jij wonen met schitterend uitzicht over veel groen en water? Deze sfeervolle jaren ’30 BOVENWONING is gelegen aan het mooie Van Brakelplein en heeft drie slaapkamers. De entree is al heel bijzonder en de ruime en brede woonkamer is ooit vergroot en heeft schitterend uitzicht over de Van Brakelvijver. Er is een BALKON op het zuiden en er is nog een vrijstaande BERGING voor de fiets. De populaire Zeeheldenbuurt ligt ideaal ten opzichte van de binnenstad, het Stadspark, de ringweg en het Centraal Station. Tevens zijn er veel winkels, scholen en restaurantjes. Een heerlijke woning met veel sfeer, mede door de nog aanwezige stijlelementen uit het bouwjaar!

Indeling:
1e verdieping: entree, hal met trapopgang naar de 2e verdieping.
2e verdieping: overloop met toilet en meterkast, lichte woonkamer van circa 28 m² met schouw en schitterend uitzicht over de Van Brakelvijver (voorheen waren dit twee kamers, dit is weer te herstellen), dichte keuken van circa 5 m² met toegang naar het balkon van circa 3 m².
3e verdieping: overloop waaraan 3 slaapkamers van resp. circa 7, 10 en 11 m² met vaste kasten, de grootste kamer heeft een ruime vaste kast, douche.
Er is een berging van circa 3 m².

Informatie:
– bouwjaar 1939;
– woonoppervlakte 85 m²;
– CV verwarmd middels Nefit combiketel 2009;
– zonnecollector met zonneboiler;
– grotendeels voorzien van dubbele beglazing (HR++);
– de bewoonster heeft lage energielasten;
– schilderwerk buitenom 2019;
– het betreft een slapende VvE;
– een leuke starterswoning op een heerlijke plek!