050 – 785 55 03 info@reimon.nl

Verzetsstrijderslaan 90, Groningen

9727 CG Groningen

€225.000 k.k

1

85 m² wonen

2 slaapkamers

4-kamerappartement

Energielabel D

Dit 4-KAMERAPPARTEMENT is ideaal gelegen aan de rand van het prachtige Stadspark, op loopafstand van alle benodigde voorzieningen en slechts een steenworp verwijderd van het bruisende hart van Groningen. Het heeft een royaal BALKON, een inpandige BERGING en zelfs een LIFT voor het ultieme gemak.

De woning bevindt zich op de derde en bovenste woonlaag, waardoor je kunt genieten van van rust en privacy. Met twee ruime slaapkamers, een eigentijdse keuken en een zonnig balkon op het zuiden, biedt dit appartement de perfecte balans tussen comfort en stijl. Het is een ideale plek voor starters om hun woondromen te verwezenlijken.

Indeling:
Afgesloten portiek, trappenhuis en lift. 3e (bovenste) woonlaag: entree, tochtportaal met meterkast, hal met toilet en vaste kast, woonkamer van circa 23 m², eetkamer van circa 12 m² (dit was ooit de derde slaapkamer) met deur naar het balkon, 2 slaapkamers van resp. circa 12 en 11 m² (met vaste kasten), moderne, dichte keuken voorzien van inbouwapparatuur, provisiekast en CV-kast, badkamer met douche en wastafel. In het souterrain bevindt zich een ruime (fietsen-)berging.

INFO:
– ruim appartement met mooie indeling;
– geheel voorzien van kunststof kozijnen (behalve de voordeur) met dubbele beglazing;
– CV verwarmd middels Intergas combiketel 2010;
– ruime inpandige berging;
– actieve VvE, bijdrage € 136,- p/mnd;
– mogelijkheid voor 3 slaapkamers;
– aanvaarding kan op korte termijn/in overleg.
Is dit iets voor jou?
info@reimon.nl
050 – 7855503