050 – 785 55 03 info@reimon.nl

Zwaneneiland 19, Meerstad

9713 MH Groningen

€525.000 k.k

1

147 m² wonen

3 slaapkamers

Woonark

Energielabel A++

Iedere dag opstaan met een schitterend uitzicht over het water? Kom aan boord!

Op werkelijk één van de mooiste plekken van Meerstad gelegen WATERVILLA met eigen BERGING en TERRAS. Dit drijvende woonhuis voldoet echt aan alle verwachtingen; het betreft een ruime, optimaal geïsoleerde eengezinswoning met een grote woonkamer en drie slaapkamers. Echter woon je hier uniek, midden in in de natuur met een panoramisch uitzicht! Zomers duik je zo vanaf het terras het water in, ’s winters schaats je het Woldmeer rond en vanuit jouw huis vaar je zo naar de diepenring van Groningen. Meerstad is goed bereikbaar, heeft een supermarkt en twee basisscholen. Ook heeft het verschillende stranden en is de binnenstad van Groningen binnen een half uur met de fiets te bereiken.
Wil je niet naast het net vissen? Maak dan nu een afspraak!

Indeling:
Bovenverdieping: entree, hal met toilet en trap naar de onderverdieping, ruime en lichte woonkamer met schuifpui naar het terras aan het water, luxe open keuken voorzien van alle inbouwapparatuur (Siemens), de woonkamer en keuken zijn samen circa 58 m² en deze verdieping is voorzien van een mooie stenen vloer.
Onderverdieping: hal waaraan 3 slaapkamers van resp. circa 9, 13 en 18 m², de slaapkamers hebben een mooi uitzicht over de waterspiegel van het meer, luxe badkamer met inloopdouche en twee wastafels, separaat toilet, CV/installatieruimte, berging met o.a. plaats voor witgoed, deze verdieping is voorzien van een PVC-vloer.

Informatie:
– eigen waterperceel van 377 m²;
– bouwjaar 2015;
– optimaal geïsoleerd met warmtepompsysteem;
– zonnepanelen (lage energielasten!);
– buitenberging op de wal;
– geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++beglazing;
– gasloos en geheel voorzien van vloerverwarming;
– screens aan de buitenzijde;
– wonen en altijd het vakantiegevoel hebben!